-Min blog...
Skriv besked...
Birgit Trandbohus
25/09-2015
Kære Ketty, 3 timer tog det at læse din bog! Jeg er stadig helt stiv af at sidde med skuldrene op om ørerne - for jeg vidste jo, at denne bog ikke har en happy ending. Du har beskrevet vreden, rædslen, afmagten, kærligheden, viljestyrken - ja, rent faktisk alle de følelser mennesker kan opleve igennem livet - undtagen HÅBET, som blev jer frataget, da Thorkild fik diagnosen ALS. Som jeg før har skrevet til dig, så beundrer jeg dit mod og din styrke til at holde fast i dig selv - og hjælpe Thorkild til at beholde så megen værdighed som overhovedet muligt. Jeg ønsker dig og din familie alt godt!
Jonny Olsen
24/09-2015
Jeg har tåret over at læse din bog. Jer er imponeret over hvordan I tacklede alt. Jeg er glad for at I tog jer tid sammen. Jeg er glad fordi I snakkede frit om sygdommen og døden. Jeg synes du er en meget stærk kvinde, men jeg ved at du også har dine dage hvor du tænker "Det kommer jeg ikki over" MEN du rejser dig op igen. Det glæder mig også at du er kommet til kirken igen. Der ved Jesus fødder finder man trøst. Ønsker dig og din familje alt det bedste i fremtiden. Endnu engang tak fordi jeg har haft mulighed at læse din bog.
Dorthe Rahbek
23/09-2015
Kære Ketty, Tak for et rigtigt godt arrangement i eftermiddag, det var en rørende og smuk reception, og dit indlæg rørte mig dybt præcis din bog og så syntes jeg det var en skøn afslutning hvor der var plads til grin og glæde .-) endnu engang tak. Kærligst Dorthe
Lis Møller Thomsen
23/09-2015
Har lige læst din bog,den er rigtig god,jeg kunne slet ikke slippe den , så jeg læste den i går. Det har været en hård tid, I har været igennem hele familien,håber i alle kommer godt videre. Så har I heldigvis mange gode minder at tænke tilbage på, det skal man lige huske, når man har det skidt. Men man kan godt grue lidt for hvis man skal have hjælp fra Billund Kommune,jeg synes ikke altid I blev behandlet godt, man har bare ikke kræfter til at have det oveni, man har nok med sygdom. Jeg vil håbe alt det bedste for dig og din familie.
Dorthe Rahbek
20/09-2015
> Besked: > Kære Ketty, > Jeg har netop læst din helt fantastiske bog, jeg var fanget fra start > til slut og er dybt imponeret din hudløse ærlighed, rystet over > manglen på hjælp i kommunen. Udover at læse om denne rædselsfulde > sygdom og det forløb i har været igennem fornemmede jeg og glædede mig > også over at læse om styrken i din og Thorkilds kærlighed, og om > sammen holdet i jeres familie. Det var stærk læsning på både den ene > og den anden måde og jeg græd mig igennem flere kapitler. Kære Ketty, > tak for bogen og indsigten - ønsker dig alt det bedste livet kan give > dig, og sender en masse tanker til Thorkild som jeg er sikker på > sidder deroppe og er mega stolt af sin seje hustru Kærligst Dorthe >
Agnete Beck
18/09-2015
Tusind tak for et rørende og stærkt foredrag i Silkeborg i tirsdags. Du er en sej og stærk kvinde.... Og din mand sidder helt sikkert " deroppe" på sin sky og er virkelig stolt af dig.
Helle Thorsted
15/09-2015
Kære Ketty. Sjældent har jeg hørt et foredrag, så hjerte nært som dit i dag, i Silkeborg. Dit oplæg til Stille Hjerte, stak dybere end filmen. Tak. Vi kunne godt have brugt 1 time mere. Jeg glæder mig til at læse bogen.
Lotte
15/09-2015
Kære Ketty - tak for et virkelig smuk og rørende fordrag! Hvor er du bare en sej og stærk kvinde - er sikker på, at Torkild er stolt af dig. Mange knus og tanker til dig, tak.
ketty Hjøllund
13/09-2015
Kære Lenne, Birte, Mette og Hanne. Tusind TAK for jeres søde ord. De varmer i en hård tid. Jeg bliver glad - taknemlig over at fornemme, at mit budskab forstås. At I forstår hvad jeg føler, afmagten, frustrationen og sorgen. Ofte sad jeg og tænkte på....er det kun mig selv der forstår, hvad jeg skriver. Det glæder mig, at I forstod mig..og gav jer tid til at skrive det til mig..
Anne-Dorte Larsen
13/09-2015
Kære Ketty - tak for en helt igennem formidabel bog, jeg læste den i et stræk, kunne ikke lægge den igen, da jeg var gået igang, du skriver rigtigt godt. Jeg har selv ALS - nu på 15 år og har slet ikke været igennem alle de ting som du beskriver endnu, men kan kende mange af de tanker, som Thorkild har haft under forløbet. Hvor er det smukke og relevante digte han har skrevet. Tusind tak
<< 1-10 11-20 21-30 [ 31-40 ] 41-50 51-60 >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...Ketty Hjøllund | Ribersvej 148, 7200 Grindsted - Danmark | Tlf.: +45 23 80 97 95